Ledarverktyg för utveckling av både ledare och grupp

Agerus ledarverktyg samlar insikter och feedback från arbetsgruppen och konverterar det till konkret underlag för utveckling – direkt till inkorgen.

70% Nöjdare kunder​

58% Ökad prestation ​

36 % Bättre hälsa​

Tre steg som gör ledarskap enklare

Tre återkommande steg som hanteras automatiskt i ledarverktyget, Agerus Flow:

1. Kartläggning

Agerus Flow samlar in feedback från arbetsgrupperna, håller koll på deras förutsättningar — och hjälper de utvecklas för att nå sina mål.

2. Chefsrapport

Ledaren får en rapport om gruppens läge och stöd för att driva utveckling, i både gruppen och det egna ledarskapet.

3. Utveckling

Agerus flow kombinerar insikter från den specifika arbetsgruppen med arbetslivsforskning och genererar underlag för löpande utveckling – direkt till inkorgen. Ingen administration eller system behövs.

På ett enkelt och tidseffektivt sätt får ledaren stöd och tips för att förbättra gruppens effektivitet.

Forskningsbaserade lösningar visar vägen.

Agerus är grundat på forskning från Stockholms universitet och har hjälpt företag i 100+ länder att jobba smartare. Forskningen bedrevs framförallt på ABB och Sandvik och har använts på marknaden i över 20 år.

Våra lösningar varierar från smidiga utvecklingsverktyg till omfattande utvecklingsprogram för grupper och ledare.  Läs mer om våra tjänster>>

"Hos oss på Systembolaget handlar ledarskap om att skapa rätt förutsättningar för sina medarbetare. Just därför passade Agerus med sitt fokus på uppdraget, förutsättningarna och dialogen så bra som stöd till våra ledare."

– Den stora skillnaden är nog att man med Agerus-metoden känner att den ger ingångar att jobba med för att utveckla sakerna tillsammans. Många gånger möts vi av chefer som säger att de inte har tid med att mäta. Då påpekar jag alltid att Agerus-metoden fokuserar på själva kärnan i ledarskapet och din roll som chef.

Testa gratis – kom igång på 10 minuter.

Boka in dig på ett 10-minuters uppstartsmöte med våra affärsutvecklare för att komma igång!
Ingen kostnad, ingen bindningstid, ingen admin. 

Elias Olofsson

Tel: +46 72 514 10 40
Mail: elias.olofsson@agerus.se

Tomas Huhtapalo

Tel: +46 73 151 95 29
Mail: tomas.huhtapalo@agerus.se