En forskningsbaserad plattform för  utveckling av verksamheten.

Agerus plattform hjälper chefer och medarbetare att prestera bättre och klara sina mål. Unika index och mängder av smarta funktioner gör det lätt att hitta förbättringsområden och komma fram till skarpa utvecklingsaktiviteter. Att utveckla verksamheten blir enkelt och smidigt.

Ta kontroll över prestationsförmågan

I Agerus plattform kompletteras fokus på nyckeltal som visar vad som redan har hänt med uppmärksamhet på de underliggande förutsättningar som styr vad som kommer att hända med nyckeltalen. Genom att proaktivt stärka förutsättningarna för prestation ökar effektiviteten men också arbetsglädje och engagemang. Vi tar kontroll över prestationsförmågan.
3d-bar-graph-icon

Unika index visar vägen

Vi vet genom forskning att Agerus vetenskapliga index har en direkt korrelation med verksamhetens nyckeltal. Indexen visar både vilka faktorer som snabbt behöver förbättras och vad som är bra som ska bli ännu bättre. Ett unikt diagnostiskt verktyg för utveckling både på individ- grupp- och strategisk nivå.

Gör det lättare att vara chef och ledare

Agerus plattform ger chefer och andra ledare ett handfast verktyg för att bygga effektiva team och klara av sitt uppdrag. Otydliga mål och ansvarsområden kan enkelt redas ut. Det som hindrar och stör medarbetarnas prestationer kan snabbt hanteras. Processen skapar tillit och resulterar i en verksamhet som fungerar bättre och är mer effektiv.

Skräddarsy din utvecklingsprocess

Hur utvecklingsarbetet ska gå till behöver anpassas till varje organisations unika förutsättningar. Agerus plattform är flexibel och gör det möjligt att skapa en process som passar varje kund. Vi har ett nära samarbete med våra kunder som ofta resulterar i gemensamma utvecklingsprojekt.
comment-icon

Ta kontakt

Vår drivkraft är att hjälpa människor och organisationer utveckla förutsättningar, för vi vet att goda förutsättningar leder till långsiktigt hållbara prestationer och fantastiska resultat. Om du delar vår passion så vill vi höra från dig. Använd formuläret så kontaktar vi dig, eller hör av dig till oss direkt.

Testa dina förutsättningar

Vill du skapa bättre förutsättningar för prestation och välmående, så har vi tagit fram ett förenklat test, för att komma igång.