Blogg

Nu lanserar vi Agerus-bloggen!

Agerus-metoden bygger på grundlig och validerad forskning. Som ett arv från forskning har vi ända sedan starten av Agerus sett det som självklart att dela med oss av vår kunskap och utvecklas tillsammans i dialog med våra kunder.

Ett sätt att sprida kunskap om metoden är via våra månadsvisa bulletiner sedan flera år tillbaka. Numera gör vi det också i webinarer där våra kunder berättar om hur de använder Agerus-metoden för att bygga hållbara prestationskulturer där både verksamhet och medarbetare utvecklas på ett positivt sätt.

Nu tar vi ett steg till och lanserar Agerus-bloggen. I den kommer vi att reflektera kring dagsaktuella frågor samt aktuell forskning och debatt som berör olika aspekter prestation och utveckling av människor och verksamhet. I Agerus-bloggen kommer du som läsare även att kunna hitta inlägg från våra kunder och partners som kopplar till de här ämnena.

Hör av dig om det är några särskilda ämnen du vill att vi belyser, eller om du vill ha möjligheten att uttrycka dina reflektioner i vår blogg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *