Inbjudan till webinar

Ägarskap för ökat självledarskap

När: Torsdag 19 maj klockan 13:00-14:00
Hur: Anmäl dig till vårt kostnadsfria webinar genom att ange din e-post nedan.

Ägarskap för ökat självledarskap

Att utveckla självledarskapet är ett sätt för organisationen att fullt ut ta tillvara medarbetarnas kompetens, engagemang och ansvarstagande. För individen innebär självledarskap att man ges större möjlighet att fatta egna beslut och ta egna initiativ.

Resultatet av ökat självledarskap blir en mer snabbrörlig organisation som kan möta snabba omvärldsförändringar. Med självledarskap förbättras också produktiviteten och lönsamheten som ett resultat av ökat engagemang. Dessutom ökar kvaliteten i besluten eftersom de fattas av ansvarstagande människor som befinner sig mitt i verksamheten.

Det finns med andra ord många skäl för ett ökat självledarskap i organisationen. Ett sätt att påskynda den processen är att ge medarbetarna eget ägarskap och tillgång till resultatet av organisationens undersökningar och utvecklingsarbete.

…och det är detta som vårt nästa Agerus-webinar handlar om!

Med medarbetarkonton kan medarbetarna själva logga in för att jobba med sitt individuella uppdrag och resultat. Samtidigt har man öppnat upp för att mätresultatet blir underlag för utvecklingssamtalet. I samtalet utgår man då från den beskrivning som medarbetaren ger av hur hen upplever sina förutsättningar att göra ett bra jobb och hur dessa kan utvecklas ytterligare.

I webinaret diskuterar vi erfarenheterna av att jobba med medarbetarkonton som ett sätt utveckla självledarskapet i en organisation.

För frågor och ytterligare information om webinaret kontakta Per Zetterquist per.zetterquist@agerus.se. Per tar också gärna emot frågor som ni vill ha belysta i webinaret. För frågor och ytterligare information kontakta info@agerus.se eller ring 021 490 05 90.

Välkomna att vara med 19 maj!

PS Vår senaste Agerus-bulletin handlar om fördelarna med medarbetarkonton. Du hittar den här om du vill läsa mer om saken: https://agerus.com/bulletin-medarbetarkonton-oppnar-for-sjalvledarskap/ DS

 
 

Anmälan

Fyll i din epostadress för att anmäla dig.