Inbjudan till frukost­seminarium

Verksamhetsskap handlar om att tillsammans skapa en tydlig bild av vad det är vi ska göra på jobbet, hur det ska göras och inte minst varför det ska göras. På detta seminarium berättar Pär Pettersson, en av forskarna bakom projektet, om de insikter som genererats och hur de praktiskt kan användas i arbetslivet.
png.monster-46
Talare
Pär Pettersson, Agerus medgrundare & biträdande professor i personal- och arbetslivsvetenskap tillsammans med Per Zetterquist, Agerus Senior Advisor
När
Torsdag 26 oktober kl. 08:00-09:00
Frukosten står uppdukad från kl. 07:30
Hur Anmäl dig till vårt kostnadsfria seminarium genom att ange din e-post nedan.
Var Centrala Stockholm, plats meddelas inom kort.
Innehåll

Pär Pettersson, Agerus medgrundare & biträdande professor i personal- och arbetslivsvetenskap tillsammans med Per Zetterquist, Agerus Senior Advisor

När

Torsdag 26 oktober kl.08:00-09:00
Frukosten står uppdukad från kl. 07:30

Hur

Anmäl dig till vårt kostnadsfria seminarium genom att ange din e-post nedan.

Var

Helio Slussen
Peter Myndes Backe 16, 118 46 Stockholm

Skit i traditionerna – satsa på uppdraget i stället!

Ledarskapet beskrivs ofta som nyckeln till framgång i en organisation. Nu är det dags att vrida på det perspektivet och i stället utgå från verksamhetens behov med ett fokus på uppdraget och vardagliga förbättringar. Det tycker Pär Pettersson, professor och forskare i arbetslivspsykologi som tillsammans med kollegan Ulf Ericsson utvecklat tankarna i boken ”Verksamhetsskap: Om dialog, uppdrag och utveckling”.

Så här säger Pär Pettersson om bakgrunden till forskningen om verksamhetsskap:
– Det blir tokigt om vi hela tiden blundar för verksamhetens behov och organiserar oss utifrån ett traditionellt sätt att se på roller där jag är chef och du är medarbetare. Vi behöver byta ut gamla ord och synsätt mot nya som tar hänsyn till vardagens behov. Då frigörs den kraft som finns i att skapa en samsyn och ett samägande kring varför vi går till jobbet.

Välkommen att lära dig mer om effekterna av verksamhetsskap, och vad de kan innebära för dig. Anmälan gör du genom att ange din e-post nedan.

För frågor och ytterligare information om seminariet kontakta Per Zetterquist per.zetterquist@agerus.se. Per tar också gärna emot frågor som ni vill ha belysta på seminariet. För frågor och ytterligare information kontakta info@agerus.se eller ring 021 490 05 90.
 

P.S. Vill du läsa en intervju med Pär Pettersson och Ulf Ericsson om verksamhetsskap så hittar du den här. Vill du beställa boken, klicka här.

Anmälan

Fyll i din e-postadress för att anmäla dig.