Inbjudan till webinar:

Struktur, kultur och ledarskap för goda prestationer

Gäster: Malin Lundgren, HR-chef i SSG, Peter Axelsson från Masarin Consulting tillsammans med Agerus Senior Advisor, Per Zetterquist.
När: torsdag 18 februari kl. 13:00-14:00.

 

Anslut till webinaret med följande länk: https://us02web.zoom.us/j/82904926728?pwd=QTJaU29UbTZMMmNRcUV4c1cvdkMwZz09

 

I vårt nästa webinar berättar Malin Lundgren – HR-chef i SSG – om hur de jobbat med att skapa ett klimat som öppnar upp för både goda prestationer och förändringsvilja. Struktur, kultur och ledarskap är nyckelord i det arbetet. Agerus-metoden har varit en viktig komponent i sammanhanget. Med den har det skapats en tydlighet kring uppdraget i organisationen samtidigt som förutsättningarna för att skapa en långsiktig prestationskultur identifierats. I webinaret medverkar även Peter Axelsson från Masarin Consulting som berättar om hur de bidragit med att utveckla ett ledar- och medarbetarskap byggt på tillit och öppenhet.
Webinaret leds av Per Zetterquist, Senior Advisor i Agerus. För frågor och ytterligare information om webinaret kontakta Per Zetterquist på per.zetterquist@agerus.se. Per tar också gärna emot frågor som ni vill ha belysta i webinaret. För frågor och ytterligare information kontakta info@agerus.se eller ring 021 490 05 90.

Anmälan

Fyll i din epostadress för att anmäla dig.