Webinar:

Att leda i ny terräng – en VD:s lärdomar och erfarenheter

När: torsdag 30 september klockan 13:00-14:00.
Hur: Anslut via följande länk: https://us02web.zoom.us/j/82329728937?pwd=bTZhMG9TS0Z2RVVSL2d6NWdhNGV4dz09
Vad gör man när förändringar i omvärld och marknad är så stora att både arbetssätt och kultur måste ändras? Det är en utmaning som Lena af Geijerstam Unger står inför och behöver hantera.

Lena är VD för Hemab som är ett kommunalt bolag i Härnösand med 140 anställda med ansvar för kommunens energi-, avfalls- och vattenförsörjning. Branschen står inför både utmaningar och möjligheter, och för att vara fortsatt relevanta behöver förändringar genomföras samtidigt som ägarna ställer högre krav på både effektivitet och avkastning.

Hemab har valt att arbeta med Agerus-metoden för att förtydliga de nya uppdragen i verksamheten och skapa rätt förutsättningar för att lyckas med de olika utmaningarna. Att bygga en kultur med ökad tillit och bättre samarbete mellan organisationens olika delar har också identifierats som en viktig framgångsfaktor. Samtidigt måste initiativet integreras med det arbete som Hemab gör på daglig basis åt sina kunder för att bli förankrat på rätt sätt i organisationen.

Anmälan

Fyll i din epostadress för att anmäla dig.

Webinaret leds av Per Zetterquist, Senior Advisor i Agerus och Peter Axelsson från Mazarin Consulting.
För frågor och ytterligare information om webinaret kontakta Per Zetterquist på per.zetterquist@agerus.se. Per tar också gärna emot frågor som ni vill ha belysta i webinaret. För frågor och ytterligare information kontakta info@agerus.se eller ring 021 490 05 90.