Inbjudan till webinar:

Från slentrian-mätningar till engagemang och prestation

Gäst: Joakim Pedersen, HRBP FLIR Systems, tillsammans med Agerus Senior Advisor, Per Zetterquist.
När: onsdag 16 juni kl. 13:00-14:00.
Hur: Anmälan genom formulär nedan.

I webinaret onsdag 16 juni tittar vi närmare på hur man förankrar en mätning om engagemang och prestation genom de olika lagren och delarna i en organisation på ett sånt sätt att både mätning och dialog gör skillnad.

Det blir ett samtal mellan Joakim Pedersen, HR-partner från FLIR Systems, och Per Zetterquist från Agerus om hur man på FLIR arbetade med att förankra och rulla ut medarbetarundersökningen till chefer och medarbetare.

I fallet FLIR gällde det cirka 2 000 medarbetare över hela världen i ett antal länder med väldigt olika kulturer. Vilka utmaningar möter detta? Hur får man lokala chefer att ta till sig idéer kring engagemang och medarbetarskap som kommer från huvudkontoret? Hur stöttar man cheferna i verksamheten att föra en bra och meningsfull diskussion? Och hur riggar man och motiverar man en HR-organisation för att jobba gemensamt med den här typen av frågor?

Vi kommer att få höra om den taktik och de olika vägar som Joakim och hans kollegor använde för att hantera de här frågorna. Det blir också tid för frågor till Joakim och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna.

Anmälan

Fyll i din epostadress för att anmäla dig.

Webinaret leds av Per Zetterquist, Senior Advisor i Agerus. För frågor och ytterligare information om webinaret kontakta Per Zetterquist på per.zetterquist@agerus.se. Per tar också gärna emot frågor som ni vill ha belysta i webinaret. För frågor och ytterligare information kontakta info@agerus.se eller ring 021 490 05 90.