En modern medarbetarundersökning för bättre prestation

Sedan tidigt 2000-tal har Agerus levererat medarbetarundersökningar för bättre prestation till flera av Sveriges mest krävande kunder. Vi bygger på modern arbetslivsforskning som får din undersökning att bli ett effektivt verktyg för att utveckla verksamheten. Oavsett du önskar ett mer omfattande frågebatteri eller kortare puls-mätningar har vi färdiga paket att föreslå. Vi utvecklar självklart också kundanpassade undersökningar.

En del av Systembolagets förbättringsarbete

Tidigare hade vi en traditionell medarbetarundersökning som bad medarbetarna berätta hur nöjda man var. Det räcker inte om man vill vara proaktiv och skapa förutsättningar för medarbetarna att må bra och göra ett bra arbete. Med Agerus verktyg kan vi ställa medarbetarna frågan om de tycker att de har förutsättningar att leverera på sitt uppdrag. Plötsligt blir det en spänstigare diskussion och dialog.

Tobias Frohm, Direktör e-handel och tidigare HR-direktör

Marknadens vassaste plattform för medarbetarundersökningar

Agerus plattform har allt du förväntar dig av ett modernt undersökningsverktyg; realtidsmätningar, kraftfulla analyser, intuitivt gränssnitt, aktivitetshantering och mängder av smarta funktioner. Med Agerus unika medarbetarundersökning för bättre prestation hjälper plattformen chefer och medarbetare att utveckla sin verksamhet och nå bättre resultat.

 

 

Agerus stöttar Skatteverkets förändringsresa

 

”Den gamla medarbetarundersökningen passade inte i sammanhanget hos oss längre. För att driva fortsatt förändring behövde Skatteverket något som på ett mer aktivt sätt kunde stötta verksamhetsutvecklingen. Agerus bygger på en dialog om hållbar prestation. Metoden fångar också upp det självledarskap som vi vill se på Skatteverket där vi frigör kraften hos alla medarbetare i verksamheten genom en dialog där alla kan höras och medverka på ett aktivt sätt.”

Ulrika Lindhoff, Verksamhetsutvecklare HR

Ta kontakt

Vår drivkraft är att hjälpa människor och organisationer utveckla förutsättningar, för vi vet att goda förutsättningar leder till långsiktigt hållbara prestationer och fantastiska resultat. Om du delar vår passion så vill vi höra från dig. Använd formuläret så kontaktar vi dig, eller hör av dig till oss direkt.

Testa dina förutsättningar

Vill du skapa bättre förutsättningar för prestation och välmående, så har vi tagit fram ett förenklat test, för att komma igång.