Pratbarhet & Utveckling i 

Knivsta kommun

Med Agerus plattform förbättras prestationerna utifrån en vetenskaplig metod. Genom systematiskt arbete utvecklar chefer och medarbetare tillsammans de förutsättningar som krävs för att göra ett riktigt bra jobb. Effekterna syns i form av högre effektivitet och kundnöjdhet samtidigt som medarbetarna mår bättre.

I ett Webinar med temat Pratbarhet & Utveckling diskuterade Marie Sohlberg, HR-chef på Knivsta kommun, deras utveckling med stöd av Agerus plattform. Du kan ta del av både videoinspelning och Maries presentation. Via knappen nedan kan du ta del av Maries presentation.

Läs mer om faktorerna bakom goda prestationer! 

Agerus forskning har kartlagt de viktigaste faktorerna för att människorna i en organisation ska kunna prestera bra och göra det under lång tid, d.v.s. hållbart. Ju starkare dessa faktorer är desto bättre presterar vi. 

Ange din e-postadress för att ladda hem vårt white paper.

Ta kontakt

Vår drivkraft är att hjälpa människor och organisationer utveckla förutsättningar, för vi vet att goda förutsättningar leder till långsiktigt hållbara prestationer och fantastiska resultat. 

Vill du skapa bättre förutsättningar för prestation och välmående, så har vi tagit fram ett förenklat test, för att komma igång.