Micro-learning för prestation och välmående

Agerus utbildningsprogram utgår från vår forskning om prestation, hälsa och effektivitet. Utbildningen hjälper grupper skapa arbetssituationer ”laddade” med de rätta förutsättningarna att prestera, må bra och nå uppsatta mål.

Med Micro-learning förmedlas utbildningen digitalt över korta, lättsmälta delar. Det har en bevisad effekt och är särskilt effektivt när man vill skapa långvarig medvetenhet hos större grupper.

Agerus-metod, en vetenskaplig metod för prestation och välmående

Vi går inte bara till jobbet. Vi investerar våra resurser – fysiska och mentala – i arbetet. Vår Micro-learning utbildning hjälper chefer och medarbetare att få utdelning på sin investering, så att arbetet blir en källa till lust, välbefinnande och personlig utveckling.

Utbildningen hjälper grupper skapa arbetssituationer som främjar prestation och hälsa. Ledaren får stöd i att förankra arbetsuppdrag, leda dialog och att bidra till gruppens förutsättningar att prestera. Medarbetaren får fördjupad kunskap om sina förutsättningar att göra ett bra jobb och stöd i sin personliga utveckling.

Ur innehållet:​

Ett förankrat uppdrag – en ledstjärn i vardagen

De avgörande villkoren för din hälsa och teamets effektivitet

Mänsklig drivkraft: att bidra i ett socialt sammanhang

Kommunikationsklimat och Dialogkompetens

Prestation + Identifikation = Prestationskultur

Kursen är fullspäckad med övningar, reflektioner och tips

Agerus-metoden fokuserar på själva kärnan i ledarskapet och din roll som chef.

Boka möte

Hör av dig så bokar vi in ett möte för att berätta mer om vår e-learning kurs och diskutera hur den kan anpassas utifrån era behov.