Ledarverktyg för utveckling

Agerus vetenskapliga ledarverktyg hjälper dig som chef att förbättra prestation och välmående i gruppen. Genom vårt automatiserade verktyg får du reda på när en förutsättning i ditt team behöver stärkas – och hur du stärker den.

Agerus Ledarverktyg för dig som chef
”Vårt ledarskap bygger mycket på ett coachande förhållningssätt där dialogen är viktig. Hos oss på Systembolaget handlar ledarskap om att skapa rätt förutsättningar för sina medarbetare. Just därför passade Agerus med sitt fokus på uppdraget, förutsättningarna och dialogen så bra som stöd till våra ledare.”
Används som ledarverktyg för chefer hos kunden Skatteverket
”Vårt ledarskap bygger mycket på ett coachande förhållningssätt där dialogen är viktig. Hos oss på Systembolaget handlar ledarskap om att skapa rätt förutsättningar för sina medarbetare. Just därför passade Agerus med sitt fokus på uppdraget, förutsättningarna och dialogen så bra som stöd till våra ledare.”

Hur det går till

1. Kartläggning

Agerus Ledarverktyg håller löpande koll på om ditt team har de förutsättningar som behövs för att lyckas med sina uppgifter.

2. Återkoppling

Du som chef får kontinuerlig återkoppling om hur det ser ut i gruppen – och tydlig signal när något behöver åtgärdas.

3. Utveckling

Vi genererar förslag på förbättringsaktiviteter, sammanställer dialogfrågor och konkreta tips – allt för att underlätta ert utvecklingsarbete så mycket som möjligt.

"Hos oss på Systembolaget handlar ledarskap om att skapa rätt förutsättningar för sina medarbetare. Just därför passade Agerus med sitt fokus på uppdraget, förutsättningarna och dialogen så bra som stöd till våra ledare."

Omedelbar föbättring

Kunder förbättrar sina prestationsindex med 23 % efter att använt vårt verktyg.

Starkt anseende & nöjda kunder

Tre av fem företag på Servicescores topp-fem lista över företag med bäst service använder Agerus!

Decenniumklubb

Bli en av många andra som varit kund till Agerus i över 10 år!

Enkelt & Tidseffektivt

Agerus Ledarverktyg behöver inga användarkonton, ingen upplärning och ingen administration.

Ett smidigt & vetenskaplig
arbetssätt

Agerus Ledarverktyg kräver ingen administration utan körs automatiskt i bakgrunden. 

Verktyget driver dig och ditt team automatiskt i en löpande utvecklingsprocess som är framtagen av svensk arbetslivsforskning.  

Från forskningen vet vi vilka förutsättningar som krävs för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Vi vet också vad effekten blir av att jobba med Agerus. 

Effekten av att arbeta med
Agerus Ledarverktyg

  • Korrelationer hos kunder & forskningsstudier:
  • 71 % Kundnöjdhet
  • 49 % Gruppeffektivitet
  • 44 % eNPS
  • 39 % Produktivitet
  • 36 % Hälsa
  • 25 % Minskad sjukfrånvaro
  •  

Omedelbar förbättring

Decenniumklubb

"Goda prestationer skapar lust och hälsa hos individen och förutsättningar för effektivitet och kundnöjdhet för organisationen. Agerus plattform är utvecklad från min och mina kollegors forskning för att skapa goda prestationer."
Professor Pär Pettersson

Testa Agerus Ledarverktyg gratis

Testa Agerus Ledarverktyg gratis utan bindningstid. Använd formuläret nedan så kontaktar vi dig för att sätta upp ditt konto.

Vill du istället ha mer information, eller använda verktyget i flera grupper, kan du istället boka ett webbmöte genom att klicka här.