Prestation & hälsa – hand i hand

Det finns på många håll en föreställning om att verksamheten, dess målsättningar och stävan efter effektivitet, går ut över människans hälsa. Att det finns en inbyggd motsättning mellan verksamheten och människans välmående. 

Så är det inte. Eller rättare sagt, så behöver det inte vara.

Arbetet kan vara en källa till välmående. Där människan finner mening, utveckling och självförverkliganden. Och det geniala är att sättet att göra det på är också vad som får verksamheten att frodas. 

Från vår forskning vet vi hur. Och sanningen är att vi vetat det länge. Men nu har vi också lättanvända lösningar för att hjälpa dig och din verksamhet. 

Vår mission

Bygga hållbara prestationskulturer​

Vi har i över två decennier hjälpt organisationer i fler än 100 länder att utveckla sina verksamheter. Sättet vi gör det på är att skapa meningsfulla uppdrag och rätt förutsättningar – det vi kallar en hållbar prestationskultur.

Till vinning för individ och verksamhet

En hållbar prestationskultur präglas av människor med meningsfulla uppdrag – och förutsättningarna att utföra dem. Effekten är människor som mår bra, grupper som når sina mål och effektiva verksamheter. 

Vi sätter människan i fokus. Genom att varje människa har goda förutsättningar och känner mening uträttas stordåd, för både individ och verksamhet.

En metod för att lyckas

Vägen till en hållbar prestationskultur är Agerusmetoden, som bygger på en löpande dialog om uppdrag och förutsättningar i organisationens alla nivåer. Det visar banbrytande forskning från Stockholms Universitet.

Genom Agerus Metodplattform levereras en samling digitala verktyg, utbildningar och konsulttjänster som gör det enkelt att använda den forskningsbaserade metoden i olika verksamheter och sammanhang

Rulla till toppen