Pulsmätningar som driver prestation och utveckling

Agerus forskningsbaserade plattform för pulsmätningar är användarvänlig, mångsidig och säker. Med hjälp av verktyget hittar man enkelt de områden som måste hanteras och handlingsplaner kan skapas omgående. Plattformen stöttar ett agilt arbetssätt för bättre prestation, trivsel och välbefinnande.

Metso Outotecs plattform för utveckling

”Agerus är en utmärkt plattform som stödjer vår strategi att utveckla såväl prestation som engagemang hos våra medarbetare. Vi är mycket nöjda med hur användarvänligt det är och hur lätt vi kan få ut olika rapporter och jämförelser. Verktyget hjälper också till med analysen av resultaten och visar tydligt var de viktigaste förbättringsområdena finns för varje team.”

Johanna Ahokas, Director, Talent and Engagement

Pulsmätningar som leder till konkreta

aktiviteter och förbättringar

Det är inte mätningen som är det viktiga, det är vad som händer efter mätningen. Därför är det viktigt med ett verktyg som inte bara kan skicka ut frågor och samla in svar, utan som hjälper användarna att göra något vettigt av resultatet. Med Agerus plattform för pulsmätningar får du:

Ta kontakt

Vår drivkraft är att hjälpa människor och organisationer utveckla förutsättningar, för vi vet att goda förutsättningar leder till långsiktigt hållbara prestationer och fantastiska resultat.

Testa dina förutsättningar

Vill du skapa bättre förutsättningar för prestation och välmående, så har vi tagit fram ett förenklat test, för att komma igång.