Agerus

Ledarskapsverktyg för bättre prestation

Agerus digitala verktyg ger ledare insikter som stöttar utveckling i teamet. Plattformen bygger på forskning från Stockholms Universitet och förbättrar prestation, välmående och måluppfyllnad.
logo-systembolaget-600x600
Skatteverket_logga_V1
MIO_Logo_8

Utmaningen

Våra studier visar att människor i arbete bara har förutsättningar att prestera upp till 65 % av sin förmåga. Arbetsmiljöverket berättar att en tredjedel av Sveriges arbetande upplever besvär till följd av arbetet. Andra studier visar att endast 11 % av arbetskraften i Europa är engagerade i sina arbeten. Som chef är det din vardag att navigera i dessa vatten och se till att målen nås – inte konstigt att sjukfrånvaron bland chefer ökat dramatiskt de senaste 5 åren. 

Lösningen

Vår forskning visar att prestation är nyckeln till mycket. När man kan prestera i arbetet, och känna att man gör ett bra jobb, ja, då mår man bättre och känner ett större engagemang för jobbet. Agerus verktyg hjälper dig som ledare att driva prestation i teamet.

Automatiserad kartläggning

Agerus plattform startar en automatisk och löpande kartläggning över dina medarbetares förutsättningar att prestera och nå sina mål.

Löpande insikter

Som ledare får du en ständigt aktuell bild över nuläget samtidigt som du matas med insikter om hur gruppens förutsättningar kan utvecklas.

Engagemang genom inkludering

Plattformen hjälper dig som ledare att ta tillvara på hela teamets kunskap och involverar medarbetarna i utvecklingsarbete.

Science based e-leadership

Arbetssättet kombinerar smidig användarupplevelse med djupgående forskning till en och samma lösning, Agerus Ledarskapsverktyg.

”Hos oss på Systembolaget handlar ledarskap om att skapa rätt förutsättningar för sina medarbetare. Just därför passade Agerus med sitt fokus på uppdraget, förutsättningarna och dialogen så bra som stöd till våra ledare.”

Tobias Frohm,

Direktör E-handel, Systembolaget

Läs mer

"Hos oss på Systembolaget handlar ledarskap om att skapa rätt förutsättningar för sina medarbetare. Just därför passade Agerus med sitt fokus på uppdraget, förutsättningarna och dialogen så bra som stöd till våra ledare."

Tobias Frohm, Direktör E-handel,
Systembolaget

Kom igång

Testa vårt verktyg gratis under en provperiod – ingen bindningstid!

Anmäl dig via kontaktformuläret nedan så blir du kontaktad av en Agerus Success Manager som hjälper dig komma igång.